Caroline Lifvenforth .se

Happy & Healthy Body, Life, Mind, & Spirit - Love Dancing, Business & Pleasure

HÄLSA, ENERGI & LIVSKVALITET - FÖR MER HARMONI I LIVET

ALLA OMRÅDEN I LIVET PÅVERKAR HUR VI MÅR

Allt i livet handlar om harmoni och balans.

"Symtom" visar sig på olika sätt i livet när förändring behövs ... insikten i sig kan vara en förlösande del för att börja skapa mer välbefinnande och livskvalitet och "läka" både kropp och själ ...  oftast är det våra övertygelser - vi behöver förändra samt
minska på "stress" >>

 

JAG ERBJUDER olika PRODUKTER, TJÄNSTER och METODER för att främja, förebygga och stärka HÄLSAN, FÅ MER ENERGI, VÄLBEFINNANDE, LIVSKVALITET & HARMONI inom olika områden i livet:

 

Hälsoprodukter för att främja alla viktig processer i den fysiska kroppen, för välmående celler på in- och utsidan >>

Ascension drycken - Livselixiret för att assistera kroppen under frekvenshöjningen och främja våra andliga aspekter >>

Hälsosamtal / Coaching >>

Samtal / Coaching kring alla områden i livet >>

Gratis ❤ Meditation & Love Trigger Guide >>

Harmoni Hemma - Konsultationspaket för att rensa ut och skapa ordning för ett hem att tanka kraft & energi i >>

Transformerande & Personlighetsutvecklande BÖCKER för både kroppen, själen, hjärtat, livskvalitet & harmoni i livet >>

Kurser och föredrag för kropp och själ >>

Kroppsbehandlingar och Klientsessioner >>

Sätt att skapa tidsoberoende inkomster för mer valmöjligheter i livet och kunna styra sin vardag själv >>

 

 

HÄLSA FÖR IN- & UTSIDAN & MER ENERGI

 

Jag har arbetat med olika hälsoprodukter och hälsobehandlingar till och från i 30 år. Det har gett mig inblick i mycket olika utbud. Jag arbetade en period inom vården för att få en inblick i Sjukvården. Det gjorde mig än mer motiverad att fortsätta med Friskvård för att bidra i fler människors liv med sätt att ta hand om oss hemma själva, förebygga, förbättra, stärka eller förändra samt skapa balans, mer energi och ett ökat välbefinnande!

Jag ville hitta något som var enkelt att använda, säkert, som ALLA kunde ta oavsett livsstil, ålder, kostvanor, hälsosituation, utmaningar, som gör skillnad och främjar alla viktiga processer i kroppen därmed helheten.

För närmare 10 år sedan fann jag det och har bidragit till tusentals personer sedan dess direkt och indirekt

❤  100% Säkert för alla

❤  100% Giftfritt

❤  Alla kan använda det

❤  Ingen kan vara allergisk emot

❤  Dessutom främjar det cellernas vigör på både in- och utsidan

Allt i kroppen består av celler. Mår våra celler bra så mår vi bra.

En produkt för insidan ("vatten" som dricks), en produkt för utsidan
(en gel som kan smörjas överallt på kroppen).

Helt naturliga för kroppen och redan finns i varje cell men som förstärks genom en liten daglig tillförsel, då vår egen produktion minskar redan i tonåren och vid utmaningar och obalanser i kroppen. När kroppen kommer i mer balans behöver den inte längre reagera med symtom.

Det har visat sig vara nyckeln för att ta hand sig hemma själv och backa bandet i många fall samt energi, välgörande sömn och även kompensera andra områden vi har utmaningar i - för mer balans i livet.

Dagliga vanor blir ditt liv - välj en bra vana: från 50-70:-/dag

 

Beställ och kom igång?

Boka 15 min gratis beställningssamtal  >>

 

Har du frågor & vill höra olika upplevelser?

Boka in dig på nästa GRATIS online info  >>

Finns det inga lediga tider? Skicka ett mail med önskad dag att komma igång, så återkommer jag info@carolinelifvenforth.se

 

 

HÄLSOSAMTAL / COACHING

 

Har du hälsoutmaningar och vill ha en Hälso-Coaching erbjuder jag ÄVEN samtal där du får berätta din situation och historia och vi ser över livets olika delar och tittar på de verktyg som kan göra störst skillnad för just dig.

Vi är alla olika och har skilda förutsättningar samt kan behöva olika perspektiv och tillvägagångssätt. Jag använder hela mitt egna erfarenhetsregister, lyssnar, samtalar, samt förmedlar kontakter, delar metoder, verktyg, tjänster el. produkter som jag direkt el. indirekt bidragit med i tusentals människors liv.

Mitt motto är att vi främst ska kunna ta hand om oss hemma själva på ett giftfritt och säkert sätt, få inblick i och transformera låsningar som påverkar vårt mående samt hjälp att se över alla de områden i livet som påverkar oss.

 

HÄLSOSAMTAL / COACHING via telefon: 60 minuter 1100 kr BOKA HÄR >>

 

STRESS för vårt operativsystem

 

Vi klarar av att stressa, äta skräpmat, ha stökigt och rörigt omkring oss, göra saker vi egentligen inte trivs med, utmanas i livet, leva i osunda relationer och utsättas för gifter (miljö, tillsatser, preparat,  osv.) utan att ta större skada om det följer 80-20 regeln, tack vare kroppens makalösa reparationsförmåga.

Det vill säga om vi till 80 % tar hand om oss och har det bra, trivs och kan tanka energi, detoxa kropp och sinne och endast "fuskar" eller har utmaningar till 20%.

Problemet är att många idag har det tvärt om i sina liv och därmed skapar det komplikationer både i den fysiska kroppen, i relationer, på jobbet, i ekonomin, påverkar oss mentalt och emotionellt, hämmar skaparkraften och livsenergin samt avskärmar ofta kontakten med hjärtat och själen.

Jag tror att vi alla vill njuta av livet och även fuskar med onyttiga beteenden ibland. Ibland slarvar vi med kosten, ibland hamnar vi i stressfulla situationer eller utmanas kring sånt som vi upplever stressande. Då är det bra att hitta sätt som gör att man ändå kan hålla hälsan och livet i balans. Vissa har skapat harmoni inom ett visst område men har utmaningar inom ett annat. Kanske älskar någon sitt arbete men lever i en trasig och dränerande relation. En annan har problem med sin fysiska hälsa men har skapat ett hem att tanka energi och ladda batterierna i. En tredje stressar mycket och gillar inte att träna, men har ändå hittat sätt att hålla hälsan god osv.

Det gäller att förstärka det vi har gjort bra och ta itu med de områden vi fortfarande känner är lite utmanande. Det finns enkla sätt att börja skapa mer harmoni inom alla dessa områden.

ASCENSION LIVSELIXIR

 

För att underlätta under frekvenshöjningen, främja vår fysiska kropp, energiflödet och
kommunikationen i kroppens alla delar, våra andliga aspekter samt ljuset inom oss.

Många upplever just nu uppstigningssymtom och vill underlätta frekvenshöjningen och både främja sin fysiska kropp, dess naturliga skydd och sitt mående samt våra andliga aspekter och än mer verka utifrån hjärtat och själen

Vi går nu in i en tid där det handlar om att komma i kontakt med ljuset vi alla har inom oss och börja leva mer i samklang.

Jag hjälper mina kunder att få tillgång till det som Intuitiva personer, Energi-terapeuter och Ljusarbetare och medlemmar i The Galactic Federation beskriver som Uppstignings-drycken / Livselixiret som de upplever främjar kommunikationen mellan våra fysiska och andliga aspekter samt bidrar till energiflödet och ökar ljuset inom oss. "Det känns som att det aktiverar våra DNA strängar och ökar medvetenheten samt främjar den telepatiska kommunikationen mellan dem och andra och hur våra celler blir mer lysande, vibrerande och välmående". Dessutom fysiska fördelar, stärkt hälsa, energi och mera livsgnista.

De som arbetar med Energi- och ljusarbeten med sina klienter säger att de blir mindre trötta och påverkade när de ger energibehandlingar och att även deras klienter får bättre resultat efter energiarbetet enbart av att de som terapeut använder sig av det. Det är kropps-eget och finns redan i varje cell i vår fysiska kropp, det är en del av vad som skapade vårat universum och hur det upptäcktes och lyckades framställas beskrivs som en händelse med "divine interference".

Likväl som många av oss vet hur välgörande det är när vi vid soluppgången sitter vid havet och saltet från vattnet avger helande energier. Samma giftfria välgörande substanser, som alla kan använda, i livets alla skeden, har upptäckts som kroppens egen magi och finns nu på tub och flaska. Pris 50-70:-/dag


"Är du redo att uppgradera din Ascension resa och stödja din kropps fysiska process i skapandet av ljuskroppen?"

Citat från medlemmar i The Galactic Federation

 

Beställ och kom igång: Boka 15 minuters gratis beställningssamtal >>

Har du frågor och vill veta mer? Boka in dig på nästa GRATIS online info >>

Finns det inga lediga tider?
Skicka ett mail med önskad dag att komma igång, så återkommer jag info@carolinelifvenforth.se

Happy& Healthy Body, Life, Mind, & Spirit

Caroline är även kroppsterapeut inom olika områden.
Just nu ger hon endast individuella behandlingar vid
speciella tillfällen.
Se bokningssidan >>

★ Frekvens Healing för kropp & sinne (apparat som är medicinsk klassad vid depression, smärta, sömnproblem med mera ...)

★ Mental och Fysisk avslappning

★ Hypnos

★ Access Bars

★ SPA-Massage / Energi-Massage

★ Yoga-, Thai- & Akupressur-massage

★ Blodanalyser

★ SPA behandlingar

Med inslag av Cranio-Sacral, Ansikts-Zonterapi samt intuitiv guidning

Disclaimer: Ingen information på den här sidan är avsedd att användas istället för läkares rådgivning eller för att diagnostisera, behandla eller bota några medicinska tillstånd. Personers upplevelser är individuella och inga specifika resultat utlovas.

Caroline Lifvenforth  070 486 46 47   |      Följ mig på Sociala Medier    |    info@carolinelifvenforth.se

 

 

© Caroline Lifvenforth 2020