Caroline Lifvenforth .se

Happy & Healthy Body, Life, Mind, & Spirit - Love Dancing, Business & Pleasure

KURSER / EVENT / WORKSHOP / FÖRELÄSNINGAR

Håll utkik Här samt Gilla Facebooksidan för att få aviseringar om olika Evenemang samt Prenumerera på YouTube kanalen för olika videoklipp.

Just nu inga nya event

Senaste 10 åren har det blivit mycket fokus på föreläsningar inom Hälsa & Livskvalitet runt om i Sverige, samt större event på
World Trade Center i Stockholm och Folkets hus i Göteborg.

Sista året har det främst kurser, föreläsningar och evenemang kring personlighetsutveckling för mindre grupper på vår gård i Ängelholm samt info möten online. För aviseringar när nya evenemang läggs upp - Följ och Gilla den officiella Facebooksidan >>

NÅGRA TIDIGARE EVENEMANG

Gratis Online

info om
att s
kapa

HEM I
HARMONI

5 juli kl 20.00

Lördag 3 juli kl 9.30-18

ASCENSION

FÖR BODY & SPIRIT - INFO ONLINE

LÄS MER >>

BOKA  >>

HÄLSA & MER ENERGI - INFO ONLINE

BOKA  >>

LÄS MER >>

BOKLANSERING & SIGNERING

Böcker av Caroline Lifvenforth

 

GDPR. I dagsläget samlar vi inte in några uppgifter om våra besökare på hemsidan.

De personuppgifter du anger i samband med bokning/köp används enbart i samband med kontakt och info kring det du bokat/köpt under tidsperioden kring den tidpunkten. Det innebär att du själv behöver följa vårt utbud genom sociala medier, informationskanaler som tex. den här hemsidan osv. för att ta del av mer utbud, erbjudanden, nyheter osv. då vi inte sparar dina uppgifter. Foton som tas i samband med evenemang kan komma att publiceras i våra olika forum. Vi frågar alltid i samband med fotograferingen, för att säkerställa om någon inte vill vara med och berättar samtidigt syftet med att de kan komma att användas i våra forum som minnesbilder från evenemanget samt marknadsföring.  
Skulle bilder ha publicerats som du ändå vill ska tas bort, trots ditt tidigare medgivande, så hör du bara av dig till oss.

Vi ser fram emot många härliga tillfällen framöver tillsammans med olika evenemang och upplevelser som förgyller livet.

Caroline Lifvenforth  070 486 46 47    |   info@carolinelifvenforth.se

 

 

© Caroline Lifvenforth 2022