Caroline Lifvenforth .se

Happy & Healthy Mind, Body, Life & Spirit - Love Dancing, Business & Pleasure

KURSER / EVENT / FÖRELÄSNINGAR

Jag älskar att lyfta andra och kvinnligt företagande!

 

Vi har alla värdefulla egenskaper, gåvor och en unik energi genom att vi är just oss. Allt för ofta håller vi oss själva tillbaka. Världen behöver inte fler rädda människor, den behöver dig i full blom. Bli ditt bästa "jag" handlar inte om ett "görande" eller att "göra om" oss. Mer att hitta oss själva och göra sånt som får vårt hjärta att sjunga och vår kropp att vilja dansa och att i varje situation verka utifrån hjärtats frekvens ❤

 

I videon ovan har jag förmånen att träffa och intervjua Tina Bjerke som jobbar med styling och att lyfta kvinnor.

 

Har du en verksamhet eller ett värdefullt budskap som kan bidra till andra som du vill lyfta fram? Samarbeten & synbarhet gör att de som letar efter vår speciella vibration lättare hittar oss ❤

 

Fina miljöer, omtanke och förena Nytta med Nöje

 

Jag älskar evenemang och tillställningar som förenar Nytta med Nöje. Jag arrangerar privata tillställningar samt Företagsevent. Personlig utveckling, Business & Pleasure och Win Win för alla ligger mig varmt om hjärtat.

 

Senaste 10 åren har det blivit mycket fokus på Hälsa & Livskvalitet runt om i Sverige, med större event på World Trade Center i Stockholm och Folkets hus i Göteborg.

 

Jag förgyller även andras arrangemang som värdinna, konferencier inspiratör, stämningsminglare eller VIP gäst ❤

Oavsett typ av arrangemang tror jag på omtanke och att få deltagarna att trivas och känna sig sedda och välkomna.

 

Vad får ditt hjärta att sjunga & kropp att vilja dansa?

 

Gör mer av det. Det tog mig 45 år innan jag bjöd in dansen i mitt liv. Idag vill jag rekommendera alla att söka olika dansaktiviteter på er lokala ort. Dans är värdefullt på så många olika sätt och enligt nya studier även mycket välgörande för både vår kropp och hälsa.

 

Är du redan förälskad i dans eller är ny och vill ta dina första steg inom dansens värld? Dans har förändrat och förgyllt mitt liv och jag hoppas kunna arrangera olika evenemang och kurser inom flera dansstilar framöver likaså inom andra områden som förgyller livet ❤

Håll utkik Här samt Gilla min Facebooksida för att få aviseringar om olika Evenemang samt Prenumerera på min YouTube kanal för fler videoklipp.

NÅGRA TIDIGARE EVENEMANG FRÅN I ÅR

 

GDPR. I dagsläget samlar vi inte in några uppgifter om våra besökare på hemsidan.

De personuppgifter du anger i samband med bokning/köp används enbart i samband med kontakt och info kring det du bokat/köpt under tidsperioden kring den tidpunkten. Det innebär att du själv behöver följa vårt utbud genom sociala medier, informationskanaler som tex. den här hemsidan osv. för att ta del av mer utbud, erbjudanden, nyheter osv. då vi inte sparar dina uppgifter. Foton som tas i samband med evenemang kan komma att publiceras i våra olika forum. Vi frågar alltid i samband med fotograferingen, för att säkerställa om någon inte vill vara med och berättar samtidigt syftet med att de kan komma att användas i våra forum som minnesbilder från evenemanget samt marknadsföring.  
Skulle bilder ha publicerats som du ändå vill ska tas bort, trots ditt tidigare medgivande, så hör du bara av dig till oss.

Vi ser fram emot många härliga tillfällen framöver tillsammans med olika evenemang och upplevelser som förgyller livet.

Caroline Lifvenforth  070 486 46 47   |      Följ mig på Sociala Medier    |    info@carolinelifvenforth.se

 

 

© Caroline Lifvenforth 2020