Caroline Lifvenforth .se

Happy & Healthy Mind, Body, Life & Spirit - Love Dancing, Business & Pleasure

Caroline Lifvenforth är en engagerad och varmhjärtad Inspiratör, Föreläsare, Författare, Terapeut, Event Arrangör, Konferencier, Business Ledare & Intuitiv transformatör som bidragit i tusentals människors liv. Med sitt utbud bjuder hon in till mer livskvalitet i vardagen!

Caroline är som ett värmeljus ...

Hon gillar att belysa, upplysa men framför allt lysa upp tillvaron för sig själv och andra. Hon beskrivs ofta som ”Ett stort hjärta med varma kramar” och har nästintill alltid ett leende på läpparna. Vid behov kan hon vara hård men i sin essens mjuk som smält stearin och vill forma de mest vackra ting samt skapa harmoni och glädje omkring sig. Hennes uttrycksformer är många med intention att förbättra och förgylla livet, som den livsnjutare hon är. Caroline definierar sig inte utifrån en yrkesroll.

 

 – Gå ut och bli Ditt bästa Jag, oavsett vad det tituleras som, säger Caroline och ler.

Det viktiga är inte vad vi ”gör” utan att vi utgår ifrån hjärtats frekvens ...

 

 

LÅT OSS MÅLA EN BÄTTRE VÄRLD

Vad får ditt hjärta att sjunga? Gör mer av det!

Det tog mig 45 år innan jag sjöng "öppet". Vilka gåvor har du undanhållit världen och kanske även för dig själv som kan ge dig en massa glädje? Rädsla och dömande har en väldigt låg frekvens, vårt hjärta en väldigt hög frekvens. Låt oss höja frekvensen i och omkring oss för en bättre värld med glädje, tacksamhet, kärlek och respekt till oss själva, andra och planeten jorden.

  ❤

Min Guide - Hitta dina Love Triggers

Här i guden får du bakgrunden till min Hjärtmeditation. Hör om testet jag gjorde och hur du omvandlar sorg och bristkänsla till kärleksknappar som på bara några sekunder kan få dig att komma i kontakt med hjärtat och kärleksenergin som höjer din frekvens

och påverkar allt.

Min Hjärtmeditation

Börja eller sluta dagen med 25 underbara minuter av välgörande djupavslappning för kropp och sinne som fyller på och stärker dig.
Höj din vibration genom dina love triggers och få ett leende
på läpparna. Sitt eller ligg säkert och bekvämt
och låt den här stunden berika dig.

Hösten 2020 kom Carolines andra bok SKIFTET.

En av de viktigaste böckerna under de kommande 4 åren, skriven tillsammans med 12 andra författare. Här beställer du den >>

 

 

Caroline Lifvenforth  070 486 46 47   |      Följ mig på Sociala Medier    |    info@carolinelifvenforth.se

 

 

© Caroline Lifvenforth 2020