Caroline Lifvenforth .se

Happy & Healthy Body, Life, Mind, & Spirit - Love Dancing, Business & Pleasure

KLIENT-SESSIONER / SAMTAL / COACHING - FÖR MER HARMONI I LIVET

"Tänk om jag hade någon jag kunde prata med, bolla mina tankar och idéer med, få hjälp att reda ut det som snurrar i huvudet,
få perspektiv på min situation, mer förståelse för mig själv och andra, få peppning, inspiration, tips och råd från någon
som varit i en liknande situation, få hjälp att sätta en plan och komma igång, ta itu med och få modet att göra de
förändringar jag behöver eller längtar efter?"
Det har du: Välkommen att boka tid här  >>

När du:

★ vill skapa förändring i ditt privatliv

★ vill skapa förändring i ditt arbetsliv

★ vill stärka din självkänsla

★ vill få fram dina styrkor och väcka kreativiteten

★ vill hitta syfte och mål i ditt liv

★ vill skapa mening och balans i livet

★ vill ta ansvar för din hälsa

★ vill ha tips på hur du skapar mer harmoni hemma

★ vill hitta drivkrafter & övertygelser som styr ditt liv

★ vill få hjälp med att hantera problem / situationer

 

Vi tar samtalet över telefon eller via Zoom (där vi även ser varandra), beroende på vad som passar bäst vid respektive tillfälle.

 

För Konsultationpaket kring Mer Harmoni i Hemmet klickar du istället här >>

Tider från 30 minuter - då det ibland räcker med en kort "Aha, just det - påminnelse" och få hjälp att switcha energin och byta fokus om man fastnat i en tankebana, för att ta sig vidare i en situation.

 

Du kan även boka 1-2 timmars samtal eller ett coaching-paket med regelbundna samtal under en tid, i ett upplägg som vi utformar tillsammans så det passar dig och dina önskemål.

 

Samtal / Coaching via Telefon eller Online via Datorn

30 minuter 550 kr

60 minuter 1 100 kr

Boka till tid för längre samtal

BOKA HÄR  >>

Många vill just nu göra förändringar i sin relation, sitt hem, boendeform, ort eller till och med land. Många börjat titta över sitt inkomst sätt, arbetssätt eller jobbet över lag, anställning eller företagande) osv.

 

• Det är härliga saker, men kan även kännas utmanande i stunden och triggar även vårt trygghetsbehov, ”vi vet vad vi har men inte vad vi kan få”, samtidigt som det är rätt tid att ta itu med nu - då allt inom oss ber oss att följa hjärtat och själens väg, för annars vet vi att vi inte kommer att må bra framöver.

 

• Jag har själv gjort det och dessa förändringar många gånger i mitt liv och varit med om mycket under livet och kan därför bidra kring det till mina kunder genom samtal samt med frågeställningar och lyhördhet i coaching via telefon- och online där målet är att du kommer att upptäcka att du har svaren och  inser din kraft och potential, med mig endast som ditt bollplank.

• Vi är dessutom i en tid nu där vi utmanas att "tenta" av olika ämnen i livet som vi ännu ej "tagit studenten i", mer intensivt än tidigare, vilket gör att vi kan pendla mellan varven i både ork, tilltro till oss själva, fastna i tankebanor och rädsla. Allt ska upp på ytan nu, vilket ger oss chansen att släppa laddningen kring det och gå helare och starkare vidare på vår livsväg.

 

• De flesta ser inte sin potential - varken med sig själva, sånt de redan har, sitt hem, tillgångar eller förmågor vilket skulle kunna generera både inkomster, frigöra tid och skapa mer harmoni i livet. Här tittar vi på sätt att dra fördel av det och se möjligheter.

 

• Jag hjälper mina kunder att få perspektiv, se möjligheter, tänka i nya banor och energisätta dem så de får ändan ur och kommer igång och kan börja leva det liv de vill.

 

För mer harmoni, balans, välbefinnande, livslust och glädje i livet.

Min Gratis
Hjärtmeditation ❤

 

Vi går nu in i en tid / uppstigningsfas där det handlar om att komma i kontakt med ljuset vi alla har inom oss och börja leva i samklang med hjärtat och själen.

Jag vill inspirera och stärka mina kunder i de val som förgyller deras liv och på olika sätt bidrar till att vi nu lättare skiftar och höjer vår frekvens och kan gå mot ett kärleksfullare liv.

I min hjärtmeditation fokuserar vi på ljuset inom dig och får det att expandera i och omkring dig och sprida sig så det kan lysa upp både ditt liv och allt omkring dig.

 

Min Gratis Guide
- Hitta dina Love Triggers

 

Min Guide "Hur du hittar dina Kärleks-Knappar / Love Triggers" är ett verktyg som du kan använda hemma själv för att snabbt ändra ett negativt sinnestillstånd till ett mer högfrekvent skapande, helande, läkande och harmoniskt tillstånd istället.

När du väl hittat dina knappar kan du sedan använda dem när som helst och på bara några sekunder komma i kontakt med hjärtats frekvens. Du är även välkommen att använda guiden igen för att förstärka eller påminna dig om att dina tankar skapar dina upplevelser och hur du använder det till din fördel.

 

Min Guide - Hitta dina Love Triggers

Hur du omvandlar sorg och bristkänsla till kärleksknappar som på bara några sekunder kan få dig att komma i kontakt med hjärtat och kärleksenergin som höjer din frekvens och påverkar allt.

Det tog mig 45 år innan jag kunde säga att jag älskar mig själv.
Här i guden får du bakgrunden till min Hjärtmeditation.

Min Hjärtmeditation

Börja eller sluta dagen med 25 underbara minuter av välgörande djupavslappning för kropp och sinne som fyller på och stärker dig.
Höj din vibration genom att komma i kontakt med ljuset
inom dig och dina love triggers och få ett leende
på läpparna. Sitt eller ligg säkert och bekvämt
och låt den här stunden berika dig.

Caroline är även kroppsterapeut inom olika områden.
Just nu ger hon endast individuella behandlingar vid
speciella tillfällen.
Se bokningssidan >>

★ Frekvens Healing för kropp & sinne (apparat som är medicinsk klassad vid depression, smärta, sömnproblem med mera ...)

★ Mental och Fysisk avslappning

★ Hypnos

★ Access Bars

★ SPA-Massage / Energi-Massage

★ Yoga & Akupressur-massage

★ Blodanalyser

★ SPA behandlingar

Med inslag av Cranio-Sacral, Ansikts-Zonterapi samt intuitiv guidning

Caroline Lifvenforth  070 486 46 47   |      Följ mig på Sociala Medier    |    info@carolinelifvenforth.se

 

 

© Caroline Lifvenforth 2020